Naturisme op de radio

Naturisme op de radio : MNM

Interview op MNM over naaktrecreatie. Bijzonder dat de co-presentatrice direct beaamt (“Da’s waar”) dat op geklede stranden meer gekeken en gestaard wordt dan op naaktstranden. Die kan dat toch maar op één manier weten? 😉 

2 Replies to “Naturisme op de radio”

  1. Ik vond deze reportage zeer leuk ik vond de mensen dat die zeker geen stress hebben ik zou daar ook wel voor te vinden zijn . En toch is het juist als je naakt loopt voel je meer vrij dan met kleren aan ik durf dat thuis ook doen en dat voelt heerlijk aan .

    1. Beste, ik kan dit ten zeerste beamen als naturist uit de oudere generatie, toch mis ik iets in het huidige (genoemde) naturisme dat in wezen meer nudisme uitstraalt dan naturisme en zich richt tot het naakt zijn. Ik mis de werkelijke filosofie die achter het naturisme schuilt en dat het ontstaan van het naturisme heeft verwezenlijkt. Het naakt zijn was daar bijhorend om de maatschappelijke status van het individu te herleiden tot het puur en natuurlijk menselijke. Respect voor mens en alle levende wezens op deze aardbol, respect voor het milieu in al zijn facetten en elementen zijn soms ver zoek zijn in het hedendaagse “naturisme”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...