JONA is op zoek naar vrijwilligers

JONA is op zoek naar Franstalige en Nederlandstalige vrijwilligers om de activiteiten van de 2020-agenda in goeie banen te leiden.

Jouw rol:

 • Je vertegenwoordigt het JONA-team tijdens de activiteiten.
 • Je zorgt voor een vlotte voorbereiding, werking en ondersteuning van activiteiten. (soms alleen)
 • Je staat in direct contact met JONA-verantwoordelijken.

Voor meer informatie of om je hulp aan te bieden, stuur een e-mail naar vianney@naturisme.be

10 Replies to “JONA is op zoek naar vrijwilligers”

 1. Beste

  Ik had graag nog wat meer informatie gekregen over de rol als vrijwilliger.

  Wat zijn de taken dat deze vrijwilliger moet opnemen?

  1. Dag William,
   Bedoeling is dat we een groepje jongeren hebben die elk één of twee activiteiten per jaar organiseren. Samen met anderen of alleen. Wanneer we een paar zulke groepjes over gans België hebben, dan hebben we een mooie gevulde agenda.
   Op die manier is Jona voor en door Jongeren. Dus we beginnen klein, maar hebben mooie plannen.
   Je staat in voor het samen steken van de dag of weekend, de kostenberekening en kijkt dan samen met het FBN of er extra centen nodig zijn. De voorbereidingen (waar nodig) en ook de dag zelf alles in goeie banen leiden. De Waalse Jona-jongeren zijn ook op je event als ze kunnen en vise-versa. Indien je vastzit of er lukt iets niet, dan krijg je ondersteuning en begeleiding vanuit het FBN. ( En je kent de persoon die je zal ondersteunen goed !! Dat zal wel klikken 😉 )

 2. The other day, while I was at work, my cousin stole my iPad and tested to see if it can survive a forty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!

 3. I was just looking for this info for some time. After six hours of continuous Googleing, at last I got it in your website. I wonder what is the lack of Google strategy that do not rank this kind of informative web sites in top of the list. Normally the top sites are full of garbage.

 4. Hi there very cool blog!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your site and take the feeds alsoKI am happy to seek out a lot of helpful info here within the post, we’d like work out more techniques in this regard, thank you for sharing. . . . . .

 5. You actually make it seem really easy with your presentation however I find this matter to be really one thing that I believe I’d never understand. It kind of feels too complicated and extremely broad for me. I am taking a look ahead on your next put up, I will attempt to get the hold of it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *