Agenda

dec
16
zo
Tikibad NFN @ Tikibad
dec 16 @ 14:30

Naaktzwemdag Tikibad op 16 december 2018! Het is inmiddels een traditie. De naaktzwemdag in het tropische zwemparadijs van Attractiepark Duinrell. Op zondag 16 december is het Tikibad weer exclusief geopend voor bloteriken. Iedereen met een geldige NFN-ledenpas kan tegen een gereduceerd tarief naar hartelust meedeinen in het golfslagbad, roetjsen van de glijbanen, chillen in de Lazy River en natuurlijk gebruikmaken van alle andere faciliteiten. Voor de kleintjes valt er ook genoeg te beleven in het peutergedeelte met miniglijbanen.

Tickets  Tickets kosten € 11,50 p.p. voor leden en voor introducées € 13,-.

Ieder lid mag één introducé meenemen. Belangrijk is dat je gelijktijdig aankomt bij de kassa van het Tikibad. Vergeet je ledenpas niet, want die moet je laten zien! Kinderen tot 3 jaar krijgen gratis toegang. De maximale toegangstijd is 4 uur.

Het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux!

16 unieke glijbanen maken het Tikibad tot het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux!  Spiksplinternieuw zijn de Triton, een driedubbele Cone glijbaan. Van een hoogte van bijna 20 meter glijden de gasten op een tweepersoonsband razendsnel naar beneden de Cone in. Roetjsen to the MAX! Ook nieuw is Waterpark Playa, speciaal voor stoere jongens en meiden van 0 tot 12 jaar. Dit waterspeelparadijs is pas geopend en beslaat zo’n 1.000 m2, met glijbanen speciaal voor avontuurlijke kids. Natuurlijk kun je in het Tikibad ook heerlijk ontspannen. Laat je meevoeren in het golfslagbad, neem plaats in één van de heerlijke whirlpools of damp even lekker uit in de stoomcabine.

dec
21
vr
Kampeerweekend
dec 21 @ 09:00 – dec 24 @ 22:50

Door overboeking gaat het kamperen in Luxemburg niet meer door, maar hebben we een nieuwe locatie die evenveel te bieden heeft.

Dit is Flevo Natuur.

We zijn nu in onderhandeling voor de prijzen.